Humanitarna manifestacija ”Djeca djeci”

U organizaciji Vijeća Gradske četvrti Gornja Dubrava 7.12.2018. godine održana je u Narodnom sveučilištu Dubrava humanitarna božićna manifestacija ''Djeca djeci''. Ondje su njihovi korisnici sudjelovali u samoj akciji organizirajući prodajnu izložbu učeničkih radova. Osim njih sudjelovale su i sve osnovne i srednje škole te vrtići na području Gornje Dubrave. Među njima nalazio se i naš vrtić ''Medo Brundo''.
Odgojitelji su danima pripremali i izrađivali s djecom svojih odgojnih skupina različite božićne ukrase, zvončiće, kuglice, čestitke, svijećnjake te mnogobrojne druge stvari koje vežemo uz skori nam Božić. Djeci se tako približila bit Božića, širenje dobrote, međusobne podrške i pomoći, ali i razvoj suosjećanja s potrebitima. Na humanitarnoj manifestaciji izloženi su radovi djece starijih odgojnih skupina. Na štandu naš vrtić i radove naših odgojnih skupina predstavljale su Ivana Jovanovac, Lara Fuček i Iva Lujić uz pratnju pedagoginje Tatjane Solarić. Svi su bili dobrodošli na humanitarnu manifestaciju i svojim dobrovoljnim prilogom mogli su sudjelovati u istoj. U 18 sati bio je održan kulturno-zabavni program na kojem su uz učenike iz drugih škola nastupila tri korisnika kulturnog centra Dubrave s dvije glazbene točke: Krunoslav Čučuk, Antonela Mištrafović i Mario Džoić.
''Medo Brundo'' je s izuzetnim zadovoljstvom sudjelovao na ovoj humanitarnoj manifestaciji ''Djeca djeci'' jer nema ničeg ljepšeg od uzvraćenog dječjeg osmijeha i zadovoljstva. U istom tonu pripremamo se i za božićni humanitarni sajam Dječjeg vrtića ''Medo Brundo'' koji će biti održan 12.12.2018., istoga dana kada je i božićni koncert skupina obogaćenih programa ranog učenja engleskog jezika.