Božićni koncert engleskih skupina i posjet Domu za starije osobe

Već drugu godinu za redom, skupine Cookies i Flowers, sa svojim odgojiteljicama Antonijom Đuran, Ivom Lujić, Dijanom Koprivnjak i Ivanom PatačićBalog, organiziraju humanitarni koncert pod nazivom MagicalChristmasConcert, za projekt Škola za Afriku. Ove godine održan je 12.12.2018.Tim projektom djeca uče o humanosti, dječjim pravima, solidarnosti, toleranciji i važnosti obrazovanja. Na ulazu u vrtić posjetitelje je dočekao štand s radovima božićne tematike, a izradila su ih djeca svih vrtićkih skupina. Prilog je bio dobrovoljan, a sav prihod bit će proslijeđen Unicefu za pomoć obrazovanju djece u Africi.
Dječica su se predstavila s pjesmama: I m a little star, Up on thehouse top, Oj pastiri čudo novo, Feliznavidad, Od Božića do Božića, a uz pomoć roditelja djeteta iz skupineFlowers, gospodina Kurtanjeka, koji je djecu pratio na gitari, djeca su otpjevala Jinglebells i Sretan Božić svakome.
Svojim glasovima koncert su uljepšale i „Zvončice“, zbor odgojiteljica dječjeg vrtića, koje su otpjevale Bijeli Božić, Veselje ti navješćujem te Ščedryk.
Drugi dan 13.12.2018., s ovim repertoarom i u istom sastavu posjetili smo Dom za starije osobeDubrava, s kojima surađujemo već nekoliko godina.Svojim pjesmicama zagrijali smo srca korisnicima doma i uljepšali im ovo božićno vrijeme, dok su oni nama uzvratili osmjesima i toplim pjevušenjem.© 2014 Vrtić Medo Brundo. Sva prava pridržana.