"Darujmo djeci kazalište"

subotu, 30.3. u 11:30 u sklopu humanitarnog projekta "Darujmo djeci kazalište"  Dječji vrtić MEDO BRUNDO predstavit će se s tri predstave pod zajedničkim  nazivom "Priče iz Mede Brunde".
 
 Program predstave:

1.  "ČAROBNA ŠUMA"
Odgojna skupina Baloni, odgojiteljice Iva Mikšić, Iva Vuletić, Monika Obad


Autori priče  "Čarobna šuma" su djeca iz odgojno obrazovne skupina Baloni. Radnja predstave se odvija u šumi u koju ulazi čovjek s namjerom da pronađe čarobni list koji ispunjava lijepu želju. Na ulasku u šumu, čovjek doznaje da je šuma začarana i kada jednom uđe nema više povratka. Pun nade da će uspjeti pronaći čarobni list, a samim time i ključ koji će osloboditi zarobljene u toj šumi, čovjek ipak odluči ući u začaranu šumu. 
 
2. "THE ENORMOUS TURNIP"
Odgojna skupina TheFlowers, odgojiteljice Diana Koprivnjak, Ivana PatačićBalog

Priča govori o djedu koji je posadio repu, a izrasla je prevelika. Djed je nije mogao sam iščupati pa je u pomoć pozvao baku, a kada ni zajedno nisu uspjeli, odlučili su u pomoć pozvati životinje.
Predstavu će, na engleskom jeziku, izvesti djeca odgojno obrazovne skupine  Flowers-obogaćene programom ranog učenja engleskog jezika.

3."RIBICA SREBRICA"
Odgojna skupina Hopsice, odgojiteljice Vlatka Gradiški, Bernardica Sudar


Radnja priče se odvija u moru u kojem živi riba koju zbog njenih srebrnih ljuskica zovu Ribica Srebrica. Tašta je zbog svoje ljepote i ne želi se družiti s drugim ribama te tako ostaje sama. Hobotnica Osmokraka savjetuje Ribicu Srebricu da svakoj ribici da jednu svoju ljusku pa tako više neće biti najljepša riba u moru, ali će opet imati prijatelje. Ribica Srebrica poslušala je hobotnicu Osmokraku i ponovno biva sretna sa svojim prijateljima.
Predstavu će izvesti djeca i odgojiteljice odgojno obrazovne skupine Hopsice.

 
Veselimo se Vašem dolasku!

© 2014 Vrtić Medo Brundo. Sva prava pridržana.