Lutkarski mjuzikl: “Što ću biti kad odrastem”

U našem vrtiću ponovno je gostovao zabavni studio Suncokret iz Splita sa svojom lutkarskom predstavom: “Što ću biti kad odrastem?”. Već su gostovali u našem vrtiću i rado smo ih ponovno ugostili jer su reakcije djece na njihove predstave uvijek pozitivne. Sam plakat za predstavu kod djece je već izazvao znatiželju i oduševljenje, sa svih strana su se mogli čuti razgovori o tome što će tko biti kada odraste te kako je najbolje biti vatrogasac ili policajac ako pitate dječake, a veterinarka ili teta u vrtiću ako pitate djevojčice.
Predstava je edukacijski mjuzikl koji osim što kod djece proširuje spoznaju o zanimanjima ljudi, pobuđuje maštu i potiče na razmišljanje, obiluje brojnim pjesmama veselog ritma koje djecu potiču na ples i veselje. Studio Suncokret nakon svake predstave vrtiću ostavi CD s pjesmama iz odgledane predstave, nakon čega djeca i dalje u svojim skupinama mogu slušati i uživati u pjesmama koje su čuli.
Predstavi su prisustvovale vrtićke odgojne skupine: Kockice, Cipelići, Brodići, Zvjezdice, Loptice, Cookies, Zečići, Smješkići i Bees.